Európába is megérkezett az akkubajnok Samsung Galaxy M30s

0

A Samsung az előző hónapban bemutatta a Galaxy M30s készüléket, melyet első körben az indiai piacon tett elérhetővé. A hatalmas akkumulátorral felszerelt mobil azonban eljutott Európába is, decemberben az Amazon és a Samsung online boltja megkezdi az értékesítést Németországban, míg az olaszok már most megvehetik a telefont.

A készülék legvonzóbb tulajdonsága nyilván az óriási kapacitású akkumulátor, a 6000 mAh-s telep 20 százalékkal nagyobb, mint az, amit az előd belsejében alkalmazott a koreai cég. No persze a 6,4 inches Super AMOLED képernyő sem megvetendő, még ha nem is került alá ujjlenyomat-olvasó, azt ezúttal a hátlapon kell keresni.

A Samsung Galaxy M30s hátoldalán triplakamerás képrögzítő rendszer található, melynek elsődleges szenzora 48 megapixeles felbontással bír, de ott van még egy 5 megapixeles mélységérzékelő, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű modul is.

Az okostelefont az Exynos 9611 chipset hajtja, és kétféle memória kiosztással kezdte forgalmazni a Samsung, ám Európában a “gyengébb” változat lesz kapható, 4 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel. A telefon 259 eurós áron rendelhető elő, mégpedig fekete, fehér, illetve kék színekben. Az Amazon német szárnya november 5-én kezdi el kiszállítani a készüléket, míg a Samsung online üzlete november 22-től veszi fel kínálatába a méretes akkumulátorral hódító középkategóriás okostelefont. Reméljük hozzánk is eljut egyszer, szerintünk sokan szívesen váltanának erre a modellre.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid