Európában is megjelent a Samsung Galaxy J5

0

Az előző hónapban bemutatott Samsung Galaxy J5 immáron elérhető Németországban, ahol az Orange nevű szolgáltató 235 eurós áron forgalmazza a készüléket. A mobilt a dél-koreai gyártó németországi oldalán is kilistázták. 

A jellemzőit tekintve az Orange kínálatában az 1.2 GHz-es, négymagos, Qualcomm Snapdragon 410-es processzort tartalmazó verzió szerepel, amelynek kijelzője 5 hüvelykes és HD felbontású. A rendszermemória mérete 1.5 GB, a belső tárhelyé 8 GB, utóbbi viszont bővíthető. A telep kapacitása 2600 mAh, a futtatott operációs rendszer pedig Android 5.0 Lollipop.

Samsung Galaxy J5 J7

Ha valaki netán a készülékkel fotókat is szeretne készíteni, akkor a 13 megapixeles hátlapi, vagy az 5 megapixeles előlapi kamerák közül választhat igényeinek megfelelően. Nem mellesleg egy szelfizésre kihegyezett mobilról van szó, ezért nem csak a hátlapon, hanem az előlapon is találunk egy LED segédfényt. A telefon belsejébe ráadásul LTE modem is került, így a villámgyors 4G hálózatokról sem kell lemondanunk.

Samsung Galaxy J5 J7 1

A Galaxy J5 valószínűleg hazánkban is megjelenik hamarosan, amit a nagyobb kijelzővel szerelt J7, majd a szupervékony A8 követhet, de a magyarországi árak még nem ismertek.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid