LG G Flex 3 – Snapdragon 820-szal és 6 colos QHD kijelzővel jöhet

0

Ha helytállóak a legfrissebb pletykák, akkor 2016 márciusában érkezhet az LG G Flex 3, a dél-koreai gyártó hajlított kijelzős remekművének, az G Flex 2-nek a folytatása. Egyesek már azt is tudni vélik, milyen jellemzőkkel bír majd a készülék…

Mivel a kérdéses időpontig még van bő hét hónapunk, ezért kéretik a helyén kezelni az itt olvashatóakat. Mindenesetre elég hihetőnek tűnik az az állítás, mely szerint az LG mobilja egy hat hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt és egy Qualcomm Snapdragon 820-as lapkát fog kapni. Egy kínai elemző, bizonyos Pan Jiutang szerint a Qualcomm legújabb chipsetjét decembernél hamarabb nem szállítják ki, így csak jövőre érkeznek majd ezzel szerelt mobilok. A jelenlegi modellben egyébként Snapdragon 810 van, amivel ugye voltak túlmelegedési problémák. Egy bizonyos kutató már most azt állítja, hogy az új lapka nem fog szenvedni ezektől a gondoktól.

A belső tárhely mérete 32 GB lehet, amit bővíthetünk is majd, RAM-ból pedig 4 GB-ot szerelhetnek a készülékbe. A hátlapra egy 20.7 megapixeles, az előlapra pedig egy 8 megapixeles kamera fog kerülni, és állítólag Home gomb is lesz a mobilban, ami egy ujjlenyomat-olvasónak fog otthont adni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid