Év végi szoftver kiárusítás: Windows és Office jóval a szokásos árak alatt

0

A szoftverekkel foglalkozó Godeal24 csapata év végi szoftver kiárusítást tart, így most nagy kedvezménnyel lehet Microsoft termékeket beszerezni, például Windows 10-et, Windows 11-et és különböző Office kiadásokat. Érdemes megnézni a kínálatot!

A Godeal24 csapata decemberi (12.12-es) szoftver vásárt tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig nézni az akciókat.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Microsoft Office szoftver csomagok jó áron

Windows rendszerek nagy kedvezménnyel

Windows + Office csomag akciók

Az alábbi árakat a GG62 kuponkód beírása után kapod meg:

Egyéb Microsoft szoftverek 50%-os akcióban

Az alábbi árakat a GG50 kuponkód beírása után kapod meg:

Windows és Office szoftverek nagy mennyiségben

További hasznos szoftveres eszközök

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid