Ez most a 10 legerősebb Android mobil az AnTuTu szerint

0

Az AnTuTu korunk egyik legfontosabb benchmark alkalmazása, a techvilág előszeretettel használja a különféle okoseszközök rangsorolásához. Azok, akik a tesztprogramot menedzselik, időről-időre kiadnak egy listát, amiben a szerintük leggyorsabb, legnagyobb teljesítményű okostelefonok foglalnak helyet. Lássuk az augusztusi TOP 10-et!

Az első helyen egy gamer mobil található, ezek az eszközök egyre nagyobb teret nyernek az okostelefonok világában, úgy látszik számolni kell velük a jövőben is. Az aranyérmet a Xiaomi Black Shark szerezte meg, ami nem meglepő, hiszen durva teljesítményű vasat pakoltak a burkolata alá. A második helyet a Meizu 16 Plus szerezte meg, ami a gyártó alapításának évfordulóján debütált.

Az ezüstérem megszerzésében jó szolgálatot tett az elsőrangú hűtésrendszer, ami a processzor által termelt hőt elvezeti. Júliusban a harmadik helyet még a OnePlus 6 birtokolta, ám ezt a pozíciót most a Smartisan Nut R1 kaphatta meg. Aki esetleg nem tudná, ez egy méretes kijelzővel szerelt, csúcshardverrel ellátott – máskülönben nem is lenne itt – ázsiai készülék. A telefont a sorban a Vivo NEX, a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition és az Oppo Find X követi.

A OnePlus 6 ezúttal a 7. lett, a 8. helyen pedig a Samsung Galaxy Note 9-et találjuk nem meglepő módon, hiszen ennek a mobilnak bérelt helyen van a tíz leggyorsabb okostelefon listájában. Az utolsó két helyezett szintén Xiaomi mobil, mégpedig a Mi 8 és a Mi MIX 2S, az utóbbinak amúgy heteken belül érkezik az utódja. Az összes készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 845 dolgozik (a Note 9-nek van Exynos verziója is), így az állítás, hogy maga a nyers vas még nem feltétlenül elegendő egy kiváló teljesítmény eléréséhez, ebben a felsorolásban kézzelfogható igazsággá válik. Sokat jelent a megfelelő szoftveroptimalizáció, a hasznos frissítések, és végül, de nem utolsó sorban a hőmenedzsment. Mondjuk az azért érdekes, hogy ugyanazon gyártó telefonjai között miért van ekkora különbség… Az itt felsoroltak közül használjátok valamelyik mobilt?

Egyébként ha toplistás mobilt szeretnél, akkor a Xiaomi Mi 8-at már igen jó áron be tudod szerezni. Itt találsz hozzá kedvezményes kupont, és más Xiaomi telefonokhoz is.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid