Ez lehet a Samsung Galaxy S11+ (S20+) kameráinak végleges elrendezése

0

Korábban már mutattunk renderelt képeket az új Samsung csúcsmobilokról, de ezeknél még voltak kérdéses részletek, főleg a kamerák elrendezését illetően. Most azonban egy újabb kép érkezett, amin minden bizonnyal már a valós dizájn látható!

A forrás ezúttal is @OnLeaks, aki számtalanszor bizonyította, hogy nagyon jó értesülésekkel rendelkezik. Rengeteg csúcsmobilt buktatott már le jóval a hivatalos bemutató előtt, így ezúttal sincs okunk kételkedni benne. A korábbi képekkel az volt a gond, hogy eléggé össze-vissza voltak elhelyezve a mobilon a hátlapi kamerák, de ezek állítólag még egy korábbi prototípushoz tartoztak. Az alábbi, frissített renderen azonban már minden bizonnyal a végleges elrendezés látható. Íme:

Összesen négy darab hátlapi kamera látszik, amelyek közül a fő szenzor valószínűleg 108 MP-es lesz, amihez tartozik majd egy ultraszéles látószögű egység, valamint egy periszkópos telefotó kamera. A negyedik pedig talán egy ToF érzékelő lesz.

Mutatjuk a korábbi képeket is, amik még mindig aktuálisak, egyedül a szenzorok elrendezését kell figyelmen kívül hagyni, mert a fenti verzió az aktuális:

Az új széria bemutatója február közepe felé várható, de az még kérdéses, hogy mi lesz végleges elnevezés. Eddig jobb híján S11 néven hivatkoztunk a mobilokra, de egy másik ismert kiszivárogtató nemrég azt írta, hogy Galaxy S20 néven jönnek. Az itt látható készülék tehát valószínűleg az S20+ lesz.

Forrás: OnLeaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid