Ezek most a legerősebb középkategóriás okostelefonok (és hardverek)

0

A csúcsmobilok mellett a középkategóriás telefonokat is listázza az AnTuTu benchmark alkalmazás, és nemrég meg is érkezett a március hónapra vonatkozó összesítés.

Megjegyzés: az alábbi toplista a Kínában forgalmazott készülékeket veszi alapul, de azért így is elég jó képet kaphatunk arról, hogy mely telefonos hardverek a legerősebbek most a középkategóriában.

Márciusban a középkategória bajnoka a nemrég debütált Snapdragon 7+ Gen 3 volt, a legjobb teljesítménnyel büszkélkedő készülék pedig a OnePlus Ace 3V, ami 1 466 728 pontos eredménnyel tört az élre.

A második helyezett a Redmi K70E, amelynek belsejében Dimensity 8300-Ultra zakatol, a készülék az AnTuTu listáján 1 391 125 pontot szerzett. A harmadik helyezett a Realme GT Neo 5 SE, amelynek meghajtásáról Snapdragon 7+ Gen 2 gondoskodik, az okostelefon 1 156 867 átlagpontszámot kapott.

A sort a Redmi Note 12 Turbo folytatja, ugyanezzel a lapkakészlettel. A top 5 utolsó helyezettje pedig az Oppo Reno 11, amelynek belsejében Dimensity 8200 duruzsol. Ezután csupa Dimensity meghajtású okostelefonok jönnek: iQOO Neo7 SE, iQOO Z8, Redmi Note 12T Pro, OnePlus Ace, míg az utolsó mobil a Honor terméke, a 100-as számozású készülék borítása alatt Snapdragon 7 Gen 3 chip végzi a számításokat.

Egyébként az, hogy a középkategóriás lista első helyezettje egy Snapdragon 7+ Gen 3 chippel szerelt mobil, az utolsó pedig egy Snapdragon 7 Gen 3 meghajtású készülék, jelzi, mennyire megtévesztő a Qualcomm által alkalmazott elnevezési séma, hiszen a két lapkakészlet között 75 százalékos a különbség teljesítmény tekintetében, az előbbi javára.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid