Ezek most a leggyorsabb telefonok az AnTuTu szerint

0

Ismét eljött az ideje annak, hogy az egyik legnépszerűbb benchmark alkalmazás, vagyis az AnTuTu összeszedje a leggyorsabb okostelefonokat. Íme az augusztusi gyűjtés, melynek alapjául az alkalmazás frissített, 8-as verziója szolgál, ez egyelőre csupán Kínában érhető el a felhasználók számára, így az ottani mérések alapján állt össze a lista is.

Az AnTuTu friss listáján a Xiaomi Black Shark 2 Pro végzet elsőként, nagyon durva 469 708 pontos eredménnyel. Fontos megjegyezni, hogy változott a pontozás a korábbiakhoz képest, az AnTuTu például újabban fontos szempontként kezeli az adott okostelefon tárhelyét, ugyanaz a mobil képes teljesen eltérő eredményeket produkálni, kiszereléstől függően. Tehát a Xiaomi Black Shark 2 Pro 12 GB RAM-mal, valamint 256 GB belső tárhellyel szerelt változata után az Asus ROG Phone 2 következik, egészen pontosan az a verziója, melynek 8 GB RAM, illetve 128 GB háttértár jutott. 

A listán egyelőre ez a két okostelefon szerepel Qualcomm Snapdragon 855+ chipsettel, a többiekben Snapdragon 855 végzi a számításokat. A harmadik helyezett a OnePlus 7 Pro, annak is a 12/256-os kiszerelése. A negyedik helyen ismét egy gamereknek fejlesztett mobil feszít, mégpedig a ZTE Nubia Red Magic 3, melyet szorosan követ a OnePlus 7, valamint a Xiaomi Black Shark 2. A hetedik helyen a Xiaomi Mi 9 Explorer Edition szerepel, a készüléket a ZTE Axon 10 Pro 5G verziója követi. A listát a Meizu 16s, és végül a Redmi K20 Pro zárja.  

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid