Hamarosan jöhet a Xiaomi Mi MIX 4, friss infók érkeztek

0

Ha hihetünk a legújabb értesüléseknek, a Xiaomi szeptember 24-én leplezi le a régóta várt felsőkategóriás okostelefonját, a Mi MIX 4-et. A hírek ezúttal megbízható forrásból származnak, így igen valószínű, hogy valóban aznap kerül bemutatásra a készülék, de nem ez az egyetlen szóbeszéd, ami kering erről a telefonról.

Korábban egy szeptember közepi bemutató volt eltervezve, ám mivel a konkurens gyártók szintén mostanában készülnek a forróbb termékeik leleplezésére, a kínai cég inkább halasztott a dátumon. A bennfentesek szerint a készülék az első lehet, ami megkapja a Samsung által nemrégiben bemutatott 108 megapixeles kamerát. A fáma korábban is arról szólt, hogy a Xiaomi lesz az első gyártó, amely felhasználhatja ezt a különleges érzékelőt, szóval ez egybecseng az eddigiekkel. A 108 megapixeles elsődleges egység mellett egy 16 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 12 megapixeles periszkópos képrögzítő egységről beszélnek a források, utóbbi 5x optikai zoomra lehet képes.

Az értesülések szerint természetesen lesz a telefonnak 5G modemmel ellátott verziója, a burkolat alatt akár 12 GB RAM is helyet foglalhat, illetve fordított vezeték nélküli töltéshez szükséges technológia is kerülhet a borítás alá. Az sem lehetetlen, hogy a mobil kétféle változatban kerül a boltok polcaira, az egyikben Qualcomm Snapdragon 855, a másikban pedig Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlet végezheti a számításokat.

A Xiaomi Mi MIX 4-en már gyárilag Android 10 operációs rendszer futhat a legfrissebb MIUI 11 felhasználói felülettel karöltve, melyet egyébként valószínűleg a telefon bemutatójának napján fognak hivatalosan is bejelenteni.

Zárásként annyit mondanánk, hogy ezek közül az információk közül semmit nem erősített meg hivatalosan a kínai gyártó egyetlen munkatársa sem, így érdemes őket fenntartással kezelni. A Xiaomi Mi MIX 4-gyel kapcsolatos további szóbeszédeket megismerhetitek korábbi cikkeinkből!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid