Ezek lehetnek a Redmi K80 Pro jellemzői

0

A Xiaomi alá tartozó Redmi márka nem csupán középkategóriás ár/érték bajnok készülékeket gyárt, pénztárcabarát zászlóshajók is szoktak kikerülni a műhelyeikből. A legtöbbször ezek persze a Poco brand logója alatt jutnak el hozzánk. A logika mentén haladva mindenképp érdemes megismerkedni a Redmi K80 Pro nemrég kiszivárgott jellemzőivel, hiszen a telefon – ha nem is ezen a néven – megjelenhet az európai piacokon is.

Az okostelefon meghajtásáról várhatóan Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészlet gondoskodik majd, amely a szivárogtatók szerint egy 2K felbontású megjelenítő takarásában teljesít szolgálatot. Az ázsiaiak előszeretettel használják ezt a kifejezést, amely az 1080p és az 1440p között bármit jelenthet. Mivel a K70 Pro utódjáról van szó, vélhetően az utóbbira gondolhattak a bennfentesek. A készülék energiaellátását egy 5500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amely támogatni fogja a 120 wattos vezetékes gyorstöltést.

A szóbeszédek szerint az okostelefon ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval lesz felszerelve, amelyet az organikus megjelenítőbe integrálnak. Ez egybecseng azzal a korábbi jelentéssel, amelyben az áll, hogy a Xiaomi 15 széria és a OnePlus 13 is áttér az ultrahangos biometrikus szenzorokra, mert azok gyorsabban működnek, és megbízhatóbbak, mint az optikai megoldások. A készülék hátlapjára 3x telefotó kamera kerül, ami a K70 Pro 2x megoldását váltja.

A szivárogtató, aki közzétette ezt a néhány részletet a készülék kapcsán, azt állítja, hogy a Redmi K80 Pro tényleg olyan lesz, mint egy igazi zászlóshajó. Ebből egyáltalán nem nehéz azt kiolvasni, hogy az ára valamivel vastagabb lehet, mint az az összeg, amellyel az elődje megkezdte pályafutását. Ha pedig a kínai piacra szánt változat többe kerül, akkor valószínűleg a globális forgalmazásba kerülő átnevezett változat esetében is számíthatunk némi áremelkedésre.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid