Hivatalos a Huawei MatePad SE 11 táblagép

0

2022-ben debütált az eredeti Huawei MatePad SE táblagép, ami egy egészen korrekt felszereltséggel rendelkező, megfizethető készülék volt. A készülék most kapott egy frissített verziót, amely a MatePad SE 11 nevet viseli.

Ahogyan a neve is sejteti, a tablet 11 hüvelykes képátlóval rendelkező megjelenítőt kapott. A kínai gyártó IPS panelt használt a gyártás során, amelyre Full HD+ felbontásnak megfelelően pakolták fel a pixeleket, 16:10-es képarány mellett. A termék adatlapja szerint a megjelenítő és az előlap aránya 85 százalékos, vagyis a kijelző körüli keretek határozottan vékonyabbak lettek.

A megjelenítő maximális fényereje elérheti a 400 nitet, a kontrasztarány 1400:1. A kijelző képes 16,7 millió szín megjelenítésére, és 100%-ban lefedi az sRGB színskálát. A táblagép még egy külön e-book olvasó módot is kapott, amely kíméli a szemet szöveges tartalmak böngészése közben.

A Huawei MatePad SE 11 fémből öntött borítást kapott, 475 grammot nyom, és 250,3 x 163,8 x 6,9 mm-es dimenziókkal bír. A készüléket kék és szürke árnyalatokban forgalmazzák majd. A táblagép meghajtásáról az adott piactól függően házon belül fejlesztett Kirin 710A vagy Snapdragon 680 lapkakészlet gondoskodik.

A szoftveres frontot HarmonyOS 2.0 tartja. A készülék kiszereléstől függően 64 vagy 128 GB háttértárral és 4, 6 vagy 8 GB RAM-mal is beszerezhető lesz. Az energiaellátást egy 7700 mAh kapacitású akkumulátorra bízták, amely támogatja a 22,5 wattos töltést. Említést érdemelhet még a készülékre szerelt négy darab hangszóró Histen 9.0 audio rendszerrel, a kétsávos Wi-Fi, a Bluetooth 5.1 és az USB-C port, amely OTG támogatással is bír. Ha fotózni szeretnénk, akkor a célra használhatjuk a 8 megapixeles hátlapi, illetve az 5 megapixeles előlapi kamerát.

A Huawei MatePad SE 11 stylus támogatással is bír, vagyis a Huawei M-Pen Lite-tal jegyzetelhetünk és rajzolhatunk a kijelzőre. A táblagép fényérzékelővel és gyorsulásmérővel is fel van szerelve. Sajnálatos módon még nem tudni, hogy a készüléket mely régiókban és milyen áron tervezik értékesíteni, de valószínűleg ezeket az információkat is nyilvánosságra hozzák a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid