Ezt tudja a 700 ezer Ft-os Porsche Design Huawei Mate 30 RS

0

A Mate 30 és a Mate 30 Pro mellett a Huawei bemutatott egy harmadik okostelefont is a mai napon, ami a Porsche Design Huawei Mate 30 RS névre hallgat, és meglehetősen borsos áron lesz kapható.

A Mate 30 RS már az ötödik olyan Huawei mobil, amely megkapta a Porsche Design jelzőt, és ahogy az várható volt, ez lett az új széria legdrágább tagja. A megjelenés időpontja még nem ismert, és az sem, hogy mely piacokon lesz kapható, az árat azonban már bejelentették. A különleges készülék 2095 euróba fog kerülni, ami átszámolva közel 700 ezer Ft-ra jön ki.

A mobil alapvetően két dologban tér el az 1199 eurós Mate 30 Pro 5G-től, és az egyik természetesen a külső, ami elég szembetűnő. A mobil különleges dizájnt kapott, a hátlapja nagy részét bőr borítja, középen pedig egy üveg sáv húzódik végig, amely a kamerákat is tartalmazza. A másik változás, hogy 12 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet kapunk (8 és 256 GB helyett). Ezeken kívül csak a szoftverben van minimális extra, spéci háttérképek, ikonok és hasonlók.

Ezeket leszámítva minden marad ugyanaz, mint a Mate 30 Pro esetében, vagyis a kijelző 6,53 colos, Full HD+ felbontású, és Flex OLED névre hallgat. Két oldalt 88 fokban hajlik le a panel, ami kiváltja a fizikai hangerő gombokat, de másra is használható, például a kamera elsütésére. A mobilt a Kirin 990 5G-s verziója hajtja, hátul pedig négy kamera van: két 40 MP-es (széles és ultraszéles látószögű), egy 8 MP-es telefotó 3x-os optikai zoommal és 3D-s mélységérzékelő. Az előlapra pedig egy 32 MP-es szelfikamera és egy fejlett 3D-s arcfelismerő rendszer került.

Az akkumulátor sem változott, 4500 mAh a kapacitása, és 40W-tal lehet tölteni vezetékkel, illetve 27W-tal vezeték nélkül.

Neked hogy tetszik a különleges Porsche Design Huawei Mate 30 RS?

Forrás: Huawei

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid