Ezzel készül az Oppo a Samsung Galaxy A5 és az iPhone 6 ellen!

5

A kínai gyártó ismét a hírek kereszttüzébe került, ugyanis már a TEENA-nál járja kötelező köreit legújabb okostelefonja, ami az R8207 kódnevet viseli. Dizájn terén túl sok innovációt nem, de hardveres oldalon egészen kellemes összetevőket kínál az Oppo újdonsága, remélhetőleg kellően mérsékelt áron.

Miközben a mindenki által jól ismert Find 7a-t kőkeményen leárazták a Black Friday alkalmából, az Oppo ezzel a másik készülékkel járult a TEENA színe elé. A TEENA Kína legfontosabb telekommunikációs hivatala, itt adnak engedélyt a gyártóknak az értékesítésre, és bizony itt buknak le legtöbbször az izgalmas újdonságok is.

oppo-r8027

Az R8207 esetében is bőven akadnak figyelemreméltó érdekességek: 5 hüvelykes  HD felbontású TFT kijelző (itt szinte biztos, hogy csak félregépelt a forrásunk, mert a többi specifikációhoz már bőven illene az IPS panel), nyolcmagos, 1.5 GHz-es processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső tárhely, 13 megapixeles hátlapi kamera LED villanóval, és egy 5 megapixeles modul az előlapon, gondolván a selfie-k szerelmeseire.

Oppo-R8207

A mobil egészen karcsúnak számít a maga 6.85 mm-es vékonyságával, bár az még egyelőre kérdéses, hogy mekkora akku fért ebbe az egykezes használatra még bőven alkalmas készülékházba.

A hozzáértők szerint teljesen nyilvánvaló, hogy az iPhone 6 és a Samsung Galaxy A-széria konkurenciájának készült ez az okostelefon, ami egy megfelelő árazással komoly esélyekkel indulhat. Persze mindezt úgyis a vevők döntik el, szóval a kérdés adott: Nektek hogyan tetszik az Oppo újdonsága?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid