A Facebook átveszi a YouTube egyik legidegesítőbb funkcióját

0

Rengeteg embert zavar, hogy ilyenné vált a Facebook, és lépten-nyomon hirdetésekbe futunk. Úgy tűnik, ez még mindig nem elég, és még több reklámot kapunk majd az arcunkba, amit elkerülni se nagyon lehet majd.

A Facebook egyik friss blogjegyzése szerint változás érkezik a népszerű közösségi oldalra, amely a videókat fogja érinteni. Ezek előtt úgynevezett pre-roll hirdetéseket fogunk látni, melyeket sajnos bizonyos ideig elnyomni sem lehet majd.

Ez már ismerős lehet a YouTube-ról, hiszen ott is ez a reklámozás egyik formája, és náluk 5 másodpercig nem lehet ezeket elnyomni. Valószínűleg itt is hasonló megoldást kapunk majd, kérdés, hogy esetleg a hosszabb videók közbeni reklámot is beteszik-e, ám egyelőre erről még nincs hír.

Mindazonáltal a Facebook már hónapok óta kísérletezik ilyen hirdetésekkel, és többen már találkozhattak is ezzel, ám mostantól valószínűleg ezt senki nem fogja tudni elkerülni. Lássuk be, sajnos még mindig igaz a pénz beszél mondás.

Aki esetleg kíváncsi lenne rá, hogy mennyibe kerülne egy reklámmentes Facebook változat, az megtudhatja ebből a cikkből, hiszen ezt is kiszámolták már. Ennek tudatában lehet nem is fáj majd annyira az a pár másodperc reklám.

Forrás: 24.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid