Februárban végre bemutatkozik a Nokia 9 PureView

0

Nagyon el vagyunk kényeztetve mobilfronton, hiszen a gyártók versengenek a figyelmünkért, és sorra mutatják be a készülékeiket, ám az igazi nagyágyúk februárban érkeznek, és ebbe bizony a Nokia 9 is beletartozik majd.

Vészesen közeleg a 2019-es MWC kezdete, ahol a mobilipar krémje természetesen jelen lesz, és egymás elől próbálja majd ellopni a rivaldafényt. Vannak olyan gyártók, akik kicsit előrébb hozták a termékeik bemutatóját, mint pl. a Samsung a Galaxy S10 esetében (február 20.), ám úgy tűnik, a Nokia nem fél a kihívástól, és február 24-én Barcelonában mutatja be új csúcsmobilját.

Első körben még csak sejteni lehetett a dolgot, mivel Juho Servikas titokzatos “really really” tweetjéből még nem derült ki semmi konkrét, ám a legfrissebb hivatalos képek már egyértelművé teszik a dolgot.

A Nokia 9 PureView különlegesnek ígérkezik, hiszen nem kevesebb, mint 5 kamera lesz a hátlapján. A részletek már nagyjából ismertek, és az infók alapján a mobil egy 5,99 colos 2K kijelzőt kap HDR10 támogatással, és ebbe lesz építve az ujjlenyomat-olvasó. A meghajtásról pedig a Snapdragon 845 gondoskodik majd 6 GB RAM és 128 GB tárhely mellett.

A rendezvényen egyébként több új Nokia mobilt is lelepleznek, hiszen a lyukas kijelzővel szerelt Nokia 8.1 Plus és az alsókategóriás Nokia 1 Plus is érkezik, így gyakorlatilag minden szegmensben bővül a cég portfóliója.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid