Fejlesztés alatt a Samsung Galaxy J6+

0

A Samsung idén májusban jelentette be hivatalosan a Galaxy J4, illetve Galaxy J6 mobilokat. Utóbbinak egyébként létezett egy átnevezett verziója is, amit az indiai piacra szánt a gyártó, ott Galaxy On 6-ként vált ismertté. Az XDA Developers csapatának hála kiderült, hogy a mobil hamarosan kaphat egy Plus változatot is.

Az önképző fejlesztők egyike a minap talált egy firmware fájlt, ami egy eddig hivatalosan nem bemutatott Samsung okostelefon létére utal. A fájl neve j6plte volt, vagy ha úgy jobban tetszik J6 Plus LTE. Az eddigi információk alapján a készüléket elsősorban a volt szovjet országok piacára szánhatják, valamint a szerb vásárlóknak.

Samsung Galaxy J6

A telefon burkolata alatt egy Qualcomm Snapdragon 450 lapkakészlet dolgozhat, ellentétben a Galaxy J6-tal, amiben a Samsung saját fejlesztésű Exynos chipsete, a 7870 Octa ketyeg. Persze az sem lehetetlen, hogy a mobilt időközben a koreai vállalt selejtezte, és végül egyáltalán nem jut el a boltok polcaira. Ugyanakkor figyelembe véve a tényt, mely szerint a Samsung imád nagyobb méretű verziókat adni saját megfizethető készülékeihez, talán mégis fogunk ezzel a modellel találkozni a kereskedelmi forgalomban. Gondoljunk csak Galaxy A6+ és Galaxy A8+ telefonokra!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid