Fotókon az ultravékony keretes Meizu 16 Plus előlapja

0

A következő Meizu zászlóshajó augusztus 26-án debütál Meizu 16 néven. Bár addig még egy jó hónap van, a készülék Plus variánsának előlapjáról most kiszivárgott pár fotó, így a bemutató előtt is megcsodálhatjuk szupervékony kijelző menti káváit.

A két oldalon szinte alig lesz káva, míg alul és felül is csupán jelképes keret fogja közre a hamarosan érkező okostelefon megjelenítőjét. A mobilhoz használt frontoldali üveg, ami ezen a képen is pózol egy kínai alkatrész előállító gyárból származik, a fotókat készítő illető pedig egy Oppo Find X-hez mérte oda a panelt. A jövőt idéző szupermobil dimenziói alapján a Meizu 16 Plus nem lesz magasabb, mint 160, és nem lesz szélesebb, mint 76 mm.

Ezek alapján a becsült adatok alapján a telefonnak 6.5 colos képernyője lesz, ami a hírek forrása szerint OLED technológiára épül. A felső részén csupán egyetlen lyuk van az előlapi kamera részére, de az ellentétes oldalról készített fénykép felfedi a közelségérzékelőt, valamint egy LED értesítőfényt. A lenti képen a panelt ráhelyezik az Oppo telefonjára.

A Meizu 16 család tagjai közül legalább az egyik kapni fog valamilyen kijelzőbe szerelt ujjlenyomat-olvasót, valamint esélyes egy nyomásérzékeny mBack billentyű felbukkanása is. Gőzkamrás hűtés és Qualcomm Snapdragon 845 chipset van még a pletykált jellemzők között. A szóbeszéd még a telefon várható árára is kitér, ami ha minden igaz, nem lesz több 600 dollárnál.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid