Megvan, hogy mely Huawei mobilok mikor kapják meg a GPU Turbo frissítését

0

A GPU Turbo egy olyan szoftveres eljárás, ami a telefonok grafikuai teljesítményét fokozza játék közben, ám mellette takarékosabbá teszi az adott GPU energiafogyasztását. A metódus a Huawei nevéhez fűződik, és a gyártó ígéretet tett arra, hogy számos okostelefonjára eljut ez az opció. Most hivatalosan is kiderült, hogy melyik készülék mikor kapja meg a GPU Turbo-t.

A kínai gyártó amellett, hogy hivatalosan közzétette mely okosmobilok kapják meg a frissítést, azt is tudomásunkra hozta, hogy körülbelül mikor várható az update érkezése, na és persze milyen régióban. A lenti táblázatban ezek az információk könnyedén megtekinthetőek, és bár az értelmezéshez nem szükséges Rigó utcai nyelvvizsga, mi azért hozzáfűznénk pár gondolatot.

Összességében véve tizennégy készülékre érkezik majd a szoftveres GPU javítás, az adatcsomagok a következő hónaptól el is kezdenek szállingózni az olyan mobilokra, mint a Mate 10 vagy a P20 Pro. Páran csak szeptemberben jutnak az újításhoz, néhányan pedig kénytelenek lesznek novemberig várni. Utóbbi kategóriába azok tartoznak, akiknek Mate 9, esetleg P10 Plus mobiljuk van. A frissítés után a gyártó állítása szerint 60 százalékkal nő a teljesítmény, és 30 százalékkal csökken az energiafogyasztás.

A GPU Turbo fokozza majd a virtuális valóság és a kiterjesztett valóság használhatóságát, valamint az EMUI felület felhasználói élményét. Egyelőre a frissítés csupán a PUBG Mobile és Mobile Legends: Bang Bang játékokkal működik teljes körűen, de a későbbiekben más címek is profitálhatnak a Huawei fejlesztéséből.

Forrás: GMSArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid