Jobb hűtést kaphat a Samsung Galaxy Z Fold 3, mint a Galaxy S21 Ultra

0

Szinte szó szerint a nyakunkon vannak a Samsung új hajlítható okostelefonjai, amelyek ha minden jól megy, augusztus 11-én be is mutatkoznak. Mondanunk sem kell, hatalmas az érdeklődés, illetve az elvárás az újdonságok kapcsán, de igazából már olyan sok meglepetésre nem lehet számítani, hiszen a mobilok legtöbb jellemzője annak rendje és módja szerint idő előtt kiszivárgott. Ice Universe-nek azért akad még néhány érdekesség a tarsolyában, ezúttal a Galaxy Z Fold 3 kapcsán, ami az értesülései szerint fejlettebb hűtést kaphat, mint a Galaxy S21 Ultra. 

Az új híreknek azok fognak igazán örülni, akik alaposan meg szokták hajtani a birtokukban lévő okostelefont, például rengeteg játszanak. Ice Universe állítása szerint a Samsung Galaxy Z Fold 3 belsejében olyan hűtésrendszer teljesít majd szolgálatot, ami sokkal hatékonyabban menedzseli a Qualcomm Snapdragon 888 lapkával szerelt variánsok által termelt hőt, és mindemellett remek üzemidőre is lehet számítani. Posztjában összehasonlítási alapként a korábbi, vagyis jobban mondva jelenlegi csúcskategóriás zászlóshajót, a Galaxy S21 Ultrát hozza fel példának.

A jobb hűtés nyilvánvalóan jobb teljesítményt is jelent, persze hogy ez konkrétan mit takar, egyelőre nem tudni, mint ahogyan a “jó üzemidő” is egy kissé képlékeny állítás. Persze ezek még csak szóbeszédek, de Ice Universe-t nem lehet csak úgy szőnyeg alá seperni, mert a jóslatai általában pontosak szoktak lenni.

Ugyanakkor a kínai telekommunikációs hivatal, vagyis a TENAA adatbázisából korábban pont az derült ki, hogy a Samsung Galaxy Z Fold 3 4400 mAh kapacitású akkumulátorral debütál majd, ami 100 mAh-val kisebb, mint a Galaxy Z Fold 2-é. Persze egy jó optimalizálás akár csodákat is tehet.

A készüléket ábrázoló render

A másik érdekesség az, hogy a tippmester Snapdragon 888-as variánst emleget, ami azt feltételezi, hogy a hajlítható képernyős mobilból lesz egy Exynos lapkakészlettel szerelt verzió is. A korábbi generáció esetében ilyesmiről szó sem volt, a Samsung Galaxy Z Fold 2 kizárólag Snapdragon 865+ processzorral került forgalomba, régiótól függetlenül.

A Samsung Galaxy Z Fold 3, illetve a kagylómobilokat idéző Galaxy Z Flip 3 is augusztus 11-én kerülnek bemutatásra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid