Féláron kapható a klasszikus Star Wars játék

0

Néha ki lehet fogni nagyon jó kis akciókat a Google Play Áruházban, ahol most az egyik legmeghatározóbb Csillagok Háborúja játék kapott 50 százalékos kedvezményt. Érdemes időben cselekedni, mert az akció már csupán 5 napig tart, viszont cserébe az egyik legjobb PC-s klasszikus kerülhet a zsebetekbe, ami valaha készült.

A Star Wars: Knights Of The Old Republic nem csupán a Csillagok Háborúja franchise egy meghatározó darabja, de az szerepjátékok műfajában is maradandót alkotott. A Bioware klasszikusa általában 3600 forint körül szokott lenni a Google Play Áruházban, de most alig 1800 forintos áron elvihető, ami egy ilyen játékért mondhatni nem pénz.

Ez nem egy butított verzió, az Aspyr Media fejlesztő csapata fogta az egész játékot, és a maga teljességében portolta Android operációs rendszerre. 20-30 órányi játékidővel rendelkezik az alapsztori, ami azt jelenti, hogy a pénzedért jó sok kontentet fogsz kapni.

A saját Jedi lovagod kell megszemélyesíteni ebben a játékban, 40 különböző Erő képességet használhatsz, és te magad építheted a saját fénykardod is. Az applikáció támogatja a kontrollereket is, de olyan felülettel kapod kézhez, amivel remekül fogsz boldogulni érintőképernyőn is. Én ha neked lennék nem sokat agyalnék… Kattints ide a letöltésért!

Forrás: Google Play Áruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid