Megvan az idei év legjobb okostelefonja?!

0

Az EISA minden évben kiosztja díjait, így különféle termékek és azok készítői kapnak egy kis pozitív sajtót, illetve ajánlást. Az Európai Kép- és Hangszövetség mobiltelefon kategóriájában több készülék is elismerésben részesült, így például kiderült, hogy szerintük melyik lett idén a legjobb okostelefon, vagy melyiknek a legjobb az ár/érték aránya.

A Honor 10 lett a “legjobb életstílus okostelefon”, amit a csinos formaterve, a mesterséges intelligencia chipje, és az ahhoz köthető funkciók, például a jelenetfelismerés miatt kapott. Manapság az Instagram és a hozzá hasonló közösségi oldalak nagyban határozzák meg azt, miként is élünk, és ehhez az életmódhoz olyan eszköz kell, ami tökéletes szelfit, illetve színvonalas fényképeket készít a különféle bejárt helyszínekről. Úgy látszik a Honor 10 ebben a műfajban elsőrangú teljesítményre képes.

Az idei év legjobb okostelefonja szintén Huawei termék lett, egészen pontosan a P20 Pro, ami a díjat az eszméletlen fotózási képességei, különösen a gyenge fényviszonyok közötti fényképezésben nyújtott teljesítménye miatt érdemelte ki. Persze az EISA értékelte a gyönyörű AMOLED megjelenítőt, a mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciókat, valamint a méretes 4000 mAh kapacitású akkumulátort is. A telefonról még a konkurencia hívei is elismerően nyilatkoztak, és nyilatkoznak folyamatosan mióta megjelent, így nem csoda ha végül ilyen rangos díjazásban részesült.

A Nokia 7 Plus kapta a legjobb fogyasztói telefon díját, amit a kiemelkedő ár/érték aránya miatt zsebelhetett be. Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet, 4 GB RAM, 64 GB háttértár, hat colos Full HD+ megjelenítő, és egy módosításoktól mentes Android 8.1 Oreo rendszer teszi módfelett vonzó ajánlattá a HMD Global készülékét.

A győzteseket 53 nyomtatásban is megjelenő magazin szerkesztői választották ki összesen 25 országból. Ha esetleg érdekelnek még a további díjazottak is, kattints az EISA honlapjára!

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid