Felbukkant a OnePlus Two

2

Korábban a Coolicool oldalán már látható volt, de most egy újabb online bolt, a Geekbuying is belistázta a népszerű OnePlus One utódját. Ezzel nem csak az árat, de a specifikációk egy részét is nyilvánosságra hozták.

OnePlus-Two-Geekbuying-1

Azért elöljáróban megjegyeznénk, hogy a most következő infókat a OnePlus nem erősítette meg, szóval nem feltétlenül kell őket készpénznek venni. Másrészt hiába van a készülék belistázva, mégpedig 538.19 dollárért, 2015. február 10-ig tart az előrendelési időszak, és utána sincs rá semmi garancia, hogy elérhető lesz az újdonság.

OnePlus Two Geekbuying

A webshop adatai szerint a OnePlus Two-nak 5.5 colos LTPS kijelzője lesz, mégpedig Full HD felbontással. A mobil működtetéséért egy Snapdragon 805-ös chipset felel, a zavartalan többfeladatos használatért pedig 3 GB RAM. Bár bővíteni nem lehet az új modellt, valószínűleg a legextrémebb igényeket is kielégíti majd a beépített 64 GB-os flash tárhely.

A hátlapi kameramodul 16 megapixeles lesz, az előlapi 5 megapixeles, a hordozhatóságot pedig egy 3300 mAh-s akkumulátor igyekszik majd biztosítani. Az okostelefonon Color OS rendszer fut, ami lényegében az Android 4.4 KitKat-en alapul.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid