Az LG G4 a Galaxy Note 4 ellen indul harcba

0

Egyelőre meg nem erősített, ázsiai forrású információk szerint az LG a soron következő csúcsmodelljét közvetlenül a Samsung Galaxy Note 4 ellen indítaná harcba. Ahhoz, hogy méltó konkurencia legyen, a G4-et egy stylussal is felszerelnék a dél-koreai gyártó mérnökei.

Néhány egyéb érdekesség is kiszivárgott. Ezek alapján a kijelző 5.3 colos lesz, és marad a QHD felbontás, valamint a leheletvékony kijelző körüli keret. A források úgy tudják, hogy a mobilt egy Qualcomm Snapdragon 810-es processzor hajtja majd, amihez betársul 4 GB RAM, illetve 32, vagy 64 GB belső tárhely kiszereléstől függően.

Az LG ebben a hónapban szabadalmaztatta a “G Pen“-t, amellyel valószínűleg a Samsung S Pen babérjaira akarnak törni. Bár az információk egy része még csak pletyka, azt azért megemlítenénk, hogy a G Pro széria elkaszálása miatt nagyon is hihető a fenti szóbeszéd.

GSMArenaborítókép

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid