HTC Hima (M9) – friss hírek az új zászlóshajóról

2

Ezt-azt már eddig is tudni véltünk a HTC új csúcsmodelljéről, de úgy fest, végre egy sokkal teljesebb képet alkothatunk a jövendőbeli okostelefon specifikációról. 

A legfontosabb talán az, hogy egy Qualcomm Snapdragon 810 lesz a masina lelke. Ez egy nyolcmagos processzort rejt, amelyben négy darab 2.0 GHz-es Cortex-A57-es, illetve négy 1.5 GHz-es Cortex-A53-as mag található. A kijelző 5 hüvelykes lesz, de a QHD-ról le kell mondanunk, marad a Full HD felbontás. Ismeretesek a készülék dimenziói is: 144.3 x 69.4 x 9.56 mm, de a tömegéről egyelőre nem tudni semmit.

Kiszivárgott AnTuTu képernyőmentés

Kiszivárgott AnTuTu képernyőmentés

Az eddigiek alapján borítékolható a korábbiakban megszokott fémház, ami ugyan kicsit megnöveli a súlyt, de ad egyfajta prémium érzetet is a telefonnak. Ami újdonság a korábban olvasottakhoz képest, az a 3 GB RAM megléte, aminek a felhasználók java nagyon fog örülni. A mobilt a három már megszokott színben dobják majd piacra – szürke, ezüst, arany – és lesz egy negyedik szín: a Gunmetal Gold, ami szintén az arany egy árnyalatára utal. Kamerák tekintetében egy 20.7 és egy 13 megapixeles szenzorral lehet majd dolgunk, a szoftver szerepét pedig egy az Android 5.0.1-re épülő Sense 7 felület tölti majd be.

Nem csak a készülékről, de néhány kiegészítőről is lehullt a lepel: lesz Active Headset (neve magáért beszél) és Premium Screen Protector (prémium minőségű kijelzővédő) is többek között. A megjelenés időpontja már szinte bizonyosan 2015 márciusa.

GSMArena, Upleaks (Twitter)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid