Felrobban a Nexus 6 akksija?!

0

A Nexus 6 papíron egy első osztályú telefon, de a felhasználók panaszai alapján az akkumulátor lehet a gyenge pontja. Ha az üzemidővel lennének gondok, az egy megszokott dolog lenne, de ennél jóval komolyabb problémák merültek fel. A tulajdonosok több ízben is szóvá tették a telep felpúposodását, a legújabb esetben pedig már robbanás is történt. 

A legújabb történet szerint a Google referenciakészüléke nem csak felpúposodott, hanem fel is robbant. Szerencsére az incidens nem okozott tüzet, és senki nem sérült meg. A készülék használaton kívül hevert, és még csak töltőn sem volt.

Egyébként azért nem hallani sokat a Nexus 6 akkuproblémáiról, mert a telefon önmagában véve sem nevezhető valami népszerűnek. Ennyi hasonló eset azonban már nem lehet véletlen, így a készüléket összeszerelő Motorolának nem szabad félvállról venni a jelenséget, főleg azért sem, mert a teleppel kapcsolatos balesetekben akárki megsérülhet. Remélhetőleg a gyártó hamarosan megteszi a szükséges lépéseket az ügyben.

forrás: Twitter, GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid