Jön a Xiaomi Mi MIX Nano

0

Azt hiszem nem túlzok azzal, ha azt állítom a Xiaomi Mi MIX elég durván felkavarta az okostelefonos ipar állóvizét. A többek között félelmetes képernyő/előlap aránnyal rendelkező mobilnak talán egyetlen nehezen kezelhető tulajdonsága van, mégpedig a 6.4 colos kijelzőméret. Ha csak ez tartana vissza a készüléktől, akkor van egy jó hírünk a számodra…

A Xiaomi nem véletlenül lett a vezető gyártók egyike, komoly szakemberek dolgoznak ott, és tudják, hogy ez a félelmetes tepsiméret egyeseknek megdobogtatja a szívét, de nem mindenkinek jön be. Egy netes híresztelés Kínából arra utal, hogy tesznek is az ügy érdekében, és egy kompaktabb változaton dolgoznak, amiről még fotók is kikerültek a világhálóra.

xiaomi-mi-mix-mini-leaked xiaomi-mi-mix-mini-leaked-featured xiaomi-mi-mix-nano-leak

A kérdéses Mi Mix Nano nevű készülék megjelenítője “mindössze” 5.5 colos lehet, de mivel a képek nem éppen a legjobb minőségűek, még az is előfordulhat, hogy az egész nem más mint – pekingi – kacsa. Az új variánsnak a specifikációiról is esik pár szó, a pletyka szerint Qualcomm Snapdragon 821 lapkakészlettel, 4 GB RAM-mal, 64 GB belső tárhellyel debütálna a Xiaomi mobilja. Mint látható, a chipset nem változna, ellenben a háttértárat kicsit szűkebbre szabnák az eredeti modellhez képest. A szóbeszéd azt állítja, a Nano néven futó kisebb Mi MIX változat még valamikor az év vége előtt leleplezésre kerülhet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid