Feltűnt a színen a Redmi 10

0

A közelmúltban egy okostelefon, amelyet mindenki a Redmi 10-nek vél, keresztülment az FCC hivatalának tanúsítványi eljárásán. A folyamat során keletkező dokumentáció leleplez néhányat a készülék jellemzői közül, illetve lebuktatja annak pontos szoftverét.

Tevékeny hónapok állnak a Xiaomi előtt, több okostelefon megjelenésére is számítani lehet. A tervek között állítólag szerepel egy hajlítható kijelzős modell és egy indiai Redmi Note 10T 5G debüt, számos egyéb mellett. Ezek közé tartozik a Redmi 10 is, amely a MySmartPrice értesülései szerint nemrégiben felkerült az FCC adatbázisába.

A most górcső alá vett készülék, amely a feltételezések szerint nem más, mint a Redmi 10, a 21061119AG modellszámot viseli, és az ázsiai mobiloktól megszokott módon támogatja két hálózati kártya egyidejű behelyezését. A telefon belsejében LTE modem szolgál kétsávos Wi-Fi és Bluetooth 5.1 LE modul társaságában. A tanúsítványi dokumentumok értelmében a készülék MIUI 12.5 rendszert futtat, ami pedig az operatív memória és háttértár kiosztásokat illeti, háromféle kiszerelésben lesz kapható: 4/16 GB-os, 4/128 GB-os és 6/128 GB-os.

Redmi 9

Az FCC által készített dokumentáció nem árul el további részleteket a telefon formatervéről, és a hardvert sem részletezi. Mivel a Redmi 9 folytatásáról beszélünk, nem érdemes eget rengető specifikációkra számítani. A Redmi 9 6,53 hüvelykes, 2340 x 1080 pixelt mozgató kijelzővel, MediaTek Helio G80-as processzorral, négy hátlapi képrögzítő egységgel és egy masszív, 5020 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet. Most is egy hasonlóan méretes akkumulátorral szerelt, a hangsúlyt az ár/érték arányra helyező ajánlatra számítunk, 200 dollár alatti vételárral. Arról egyelőre pletyka szinten sincs információ, hogy mikor debütálhat a Redmi 10, de vélhetően már nem lehet messze a premier.

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid