Feltűnt a színen a Redmi K30

0

Egy jelen pillanatban még ismeretlen Xiaomi okostelefon tűnt fel nemrégiben a kínai rádióhatóság (National Radio Authority) adatbázisában, ami azt jelenti, hogy megkapta ettől a fontos állami szervtől azokat az engedélyeket, amelyek a forgalomba helyezéshez szükségesek. Az M1911U2E modellszámot viselő készülékről úgy tudni, hogy nem más, mint a Redmi K30.

Sajnos a kínai telekommunikációs hivatallal (TENAA) ellentétben az NRA nem tesz közzé részletes adatlapokat, amikor elvégzi vizsgálatait egy adott okostelefonon, készüléken. Egyelőre annyit tudni erről a mobilról, hogy támogatni fogja a 4G és az 5G hálózatokat egyaránt.

Azt beszélik, hogy a telefon a Redmi K30 lesz, aminek érkezéséről már lehet hallani egy ideje. A Redmi vezetője, Lu Weibing már októberben célozgatott a K30 jöttére, amikor bemutatták a Redmi 8 készüléket. Sőt, a kínai brand első embere azt nyilatkozta, a K30 lesz az első telefonjuk 5G modemmel a belsejében.

Ami az 5G kapcsolatotokat illeti, vannak olyan pletykák, amelyek szerint az okostelefon burkolata alatt a tajvani MediaTek első 5G modemmel ellátott lapkakészlete végzi majd a számításokat. A félvezető-gyártó már kihirdetett egy időpontot, ekkor mutatják be a zászlóshajókba és egyéb készülékekbe szánt 5G kompatibilis chipsetüket. A debütálás november 26-án lesz, de az is lehet, hogy ez cseppet sem fogja befolyásolni a Redmi K30 sorsát. Más szóbeszédek értelmében ugyanis a Redmi K30 belsejében valamilyen hamarosan bemutatásra kerülő, Qualcomm által gyártott duál 5G-s lapka fog dübörögni. Mint látjátok, nem igazán tudunk konkrétumokat a készüléket illetően, egy kivételével: ha minden igaz, a képernyőn lesz egy bevágás, ide szerelik majd az előlapi duál kamerát.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid