FIIDO D3S e-bike, Xiaomi CIGA Design óra és BT füles jó áron a Tomtop oldalán

0

Leakciózott néhány friss terméket a Tomtop, van köztük elektromos bringa, automata mechanikus óra és egy olcsó Bluetooth fülhallgató is.

Az ismertetőt kezdjük a Xiaomi Ciga Design órájával, ami egy mechanikus kialakítású szerkezet, ráadásul az órában működő fogaskerekek és minden mozgó alkatrész számunkra is látható, a 360 fokos, áttetsző kialakításnak köszönhetően. Ezzel a “csontváz dizájnnal” egyébként a Ciga Design díjat is nyert, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen nagyon egyedi kialakítású termékről van szó. Az óra nem csupán jól mutat, de a kiképzést is remekül bírja, a lapját gyémántkeménységű karcálló bevonattal látták el, az időmérő ezen kívül ütésálló, sőt, a vizet is kiválóan bírja bizonyos mértékig. A TomTop webáruházban ez az óra most nettó 99,99 dolláros áron kapható, ami egész jó vételnek számít, hiszen mégiscsak egy egyedi tervezésű, díjnyertes órát kapunk érte cserébe. További információ és megrendelés erre a linkre kattintva!

Ingázók és sportolók figyelem, a QCY QY19 vezeték nélküli fülhallgató a Ti terméketek lesz, hiszen ötödik generációs Bluetooth modeme sokkal nagyobb hatótávot, stabilabb vételt, illetve megnövelt energiahatékonyságot jelent. A készülék in-ear, vagy ahogyan a szleng mondja “agybadugós” kialakítást kapott, tehát a hang közvetlenül a hallójáratba megy. A füles rendelkezik némi zajszűrő képességgel, így mindig kiválóan lehet majd bennünket hallani, mert ugye ez a készülék nem csupán zenehallgatásra, hanem telefonhívások lebonyolítására is alkalmas. A fülhallgató egyetlen feltöltéssel 6,5 órányi folyamatos zenehallgatást vagy hívást tesz lehetővé, a készenléti idő 100 óra, a töltés pedig kb. 1-2 órát vesz igénybe. Némi vízállóságot is kapott a QCY QY19, mivel szerzett egy IPX4 minősítést, ez leginkább az izzadás és a nyirkosság ellen jelent védelmet. A QCY QY19 most a TomTop oldalán mindössze 10,59 dolláros áron kapható. További műszaki információk és megrendelési lehetőségek ezen a linken!

A sort egy valóban remekül sikerült elektromos bicikli zárja, ami tökéletes alternatíva lehet a koszos, büdös, drága, és a legtöbb esetben indokolatlanul sok ember társaságával járó tömegközlekedésnek. Ráadásul ez egy környezetkímélő opció, amit a légkör is meg fog köszönni. Te pedig annak örülsz majd, hogy a FIIDO D3S akár 25 km/órával is képes téged szállítani, már amennyiben nem vagy nehezebb 120 kg-nál. A kerekek 16 colosak, a váz ellenálló alumíniumból készült, a gép pedig három üzemmódban használható, az egyik teljes elektromos, a második a hibrid, a harmadik pedig a kenyérmeghajtás. Önerő, tudod, mint a bankoknál. Ha csak a 250W teljesítményű villanymotort akarod dolgoztatni, akkor a maximális hatótávolság, amire számíthatsz, kb. 25-40 km, nyilván vegyes felhasználás esetén ez jóval több. Ha az aksi lemerült, akkor kb. 5 órát kell a töltőn hagyni, és máris újra használható a készülék. Hogy a kevésbé kedvező fényviszonyok közti közlekedés is teljesen biztonságos legyen, a gyártó szerelt LED lámpát a bicikli elejére és hátuljára. A FIIDO D3S könnyedén összecsukható, így bárhol el lehet tárolni, illetve könnyű lesz a szállítása, ha szükséges. A FIIDO D3S a TomTop kínálatában most 519,99 dolláros áron rendelhető, mégpedig EU raktárról, így a szállítás gyors, és egyéb költségektől mentes lesz. További információk és a rendelési lehetőségek erre a linkre kattintva tekinthetőek meg!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid