A Huawei megint elhalasztotta a Mate X megjelenését, így nem fogják megelőzni a Samsungot

0

Úgy látszik, rájár a rúd a hajlítható kijelzős telefonokra, az egyetlen ilyen eszköz, ami eddig megjelent, az a kínai Royale Flexpai, miközben a Samsung és a Huawei egyre későbbre tolja a debütálást. Most a Mate X-ről érkeztek hírek, és bizony úgy néz ki, további csúszás várható.

Eredetileg júniusban jelent volna meg a Huawei Mate X, de miután a Samsung befürdött a Galaxy Folddal, ők is bejelentették, hogy inkább csak szeptemberben adják ki az újdonságot. Most pedig úgy néz ki, ebből sem lesz semmi, ugyanis a Huawei azt nyilatkozta a médiának, hogy “nem valószínű” egy november előtti start.

A legutóbbi állás szerint tehát leghamarabb novemberben lesz kapható a Mate X, persze ki tudja, mennyit fog még csúszni. Persze annyira azért valószínűleg nem rossz a helyzet, a Huawei biztos benne, hogy még az év vége előtt megjelenik a mobil.

A Samsung egyébként kicsit talán jobban áll a fejlesztéssel, ők ugyanis az áprilisi kudarc után komolyan ráfeküdtek a Galaxy Fold kijavítására, és állítólag már el is készült a frissített verzió, ami szeptembertől kapható lesz. Persze erre sem érdemes mérget venni, hisszük ha látjuk…

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid