FIIDOO elektromos kerékpárok EU raktárról gyors szállítással

0

Az elektromos bicikli környezetkímélő, halk, és legfőképp kényelmes, akkor indulsz el vele, amikor akarsz, és el tudod vele kerülni a tömeget, dugókat, és más hasonló borzalmakat. Nagyvárosi, de akár vidéki embereknek is tökéletes alternatíva lehet a tömegközlekedés, az autó, de még a motor mellé is, vagy helyett. A TomTop jóvoltából most három elektromos kerékpárt vehetünk meg nagyon jó áron, ráadásul a gépek európai raktárban vannak, szóval nem kell sokat várni, míg kiszállítják őket, és extra költségek sem terhelik majd rendelésünket.

FIIDO D1

A sort kezdjük a FIIDO D1-gyel, melynek belsejében egy 250W névleges teljesítményű villanymotor dolgozik, ezzel a masinával képesek leszünk akár 25 km/óra sebességgel is száguldani, amennyiben teljesen elektromos meghajtással szeretnénk haladni. A készülék maximális teherbírása 120 kg, így nem csak a madárcsontú népek ülhetik meg a FIIDO paripáját. A kerékpárral nagyjából 40-45 km távolságot lehet megtenni egyetlen feltöltéssel a 10,4 Ah-s aksinak köszönhetően, ez egyébként a teljesen elektromos meghajtás esetére vonatkozik, hibrid módban akár jóval többre is képes. A bicikli váza összehajtható, kényelmesen szállítható és tárolható. A FIIDO D1 most mindössze 446 eurós áron rendelhető a készlet erejéig. További műszaki adatokat és a megrendelési lehetőségeket ezen a linken találjátok!

FIIDO D2

A FIIDO D2 esetében adott egy strapabíró alumínium váz, ami képes 120 kg-os felhasználókat is repíteni, sok esetben a 100 kg a legnagyobb súly, amit az ilyen masinák elbírnak, szóval ez már kapásból egy jó hír. A D2 belsejében szintén 250W teljesítményű motor található, a maximális sebesség ugyanúgy 25 km/óra, és a 7,8 Ah-s aksival olyan 25-30 km hatótávot kapunk. A készülék természetesen saját világítással is rendelkezik, nem kell rá külön lámpát vásárolni. A FIIDO D2 most 460 eurós áron kapható a TomTop webáruházában a készlet erejéig. A további jellemzőket és a rendelési lehetőségeket erre a linkre kattintva találjátok!

FIIDO D3

Alapvetően a harmadik készülék sem különbözik sokban a többitől, ez is összehajtható vázzal, 14 colos kerekekkel, és strapabíró, alumínium ötvözettel igyekszik levenni bennünket a lábunkról, szó szerint. A bicó képes egy 120 kg-os embert is tartósan szállítani, így a termetesebb felhasználók is örömmel élhetnek a kerékpár lehetőségeivel. A D3 belsejében a már megszokott 250W-s motor zakatol, egyetlen töltéssel 25-40 km-t lehet megtenni, ez ideális lehet nagy városon belüli munkába járáshoz, de ha jobban belegondolunk, egy vidéki illetőt is simán átvisz a szomszédos városba, faluba. A saját világítás ezúttal is alap, rajtunk nem fog múlni az út biztonsága, és a rendőr sem fog megbüntetni bennünket. A FIIDO D3 428 euróért rendelhető a TomTop webáruházából,. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid