Főhet a Nokia feje, gondok vannak a friss csúcsmobillal

0

Mikor végre hivatalos lett a Nokia 9 PureView, a rajongók minden bizonnyal örömtáncot lejtettek, hiszen régóta ki voltak már éhezve egy igazi Nokia csúcsmobilra, ám az első tapasztalatok alapján sajnos bőven van még mit csiszolni rajta.

Az igazán “szerencsések” már több mint egy hete használják a Nokia 9-et, és nagyon úgy tűnik, hogy nem felhőtlen az öröm. Több problémába is belefutottak, melyeket nem igazán lehet elbagatellizálni, mivel elég nagy hibákról van szó.

Az egyik problémás terület a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, az első tapasztalatok szerint ez nem működik megbízhatóan, javításra szorul. Az 5 kamerás hátlapi rendszerrel is akadnak gondok, a kamera app sokszor lassan indul, majd néha lefagy, főleg ha alacsony az akkuszint, és a különböző módok közötti váltás sem zökkenőmentes.

Mivel mind a kamera, mind pedig az kijelzőbe épített biometrikus szenzor ott vannak a legfontosabb újítások között, így roppant kellemetlen, hogy pont ezekkel akadt gond. Juho Servikas, a HMD Global termékfelelőse persze mindenkit igyekezett megnyugtatni, és egy tweetben jelezte, hogy már gőzerővel dolgoznak a javításon. Kíváncsian várjuk, hogy mennyi időre van szükségük a problémák orvoslására.

Forrás: GSMArena, TheAndroidSoul

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid