Folytatja a Xiaomi az Android 10 frissítéseket, újabb mobilok kerültek sorra

0

A Xiaomi szemlátomást komolyan veszi a frissítéseket, hiszen rengeteg készülékükre kiadták már az Android 10-et, és nem csak a csúcskategóriában, az olcsóbb modelleket sem hanyagolják el. Most újabb két mobil került sorra, nézzük, melyek ezek!

Pocophone F1

A Pocophone F1 egy szinte már legendás Xiaomi mobil 2018-ból, ami a népszerűségét annak köszönheti, hogy középkategóriás áron kínált valódi csúcshardvert (Snapragon 845). A tulajok most örülhetnek, hiszen a napokban világszerte megindult a készülék Android 10 (MIUI 11) frissítése, amely az új funkciók és felület mellett a februári biztonsági javításokat is tartalmazza.

Pocophone F1

Xiaomi Mi MIX 3

A Mi MIX 3 frissítésére is megindult, a tulajok bizonyára már várták egy ideje az Android 10-et. Oroszországból és Európából is sokan jelezték, hogy már tölthető az új szoftver, amelynek szintén része a februári biztonsági csomag.

Xiaomi Mi MIX 3

Egyébként nem sokkal korábban indult meg a frissítés a Redmi Note 8 Pro és a Xiaomi Mi A3 esetében is, bár az utóbbinál sajnos némi hiba csúszott a gépezetbe, így ideiglenesen felfüggesztették a folyamatot.

Frissítés: a Xiaomi Mi A2 Lite is megkapta az Android 10-et bizonyos régiókban!

Via AndroidPolice, AndroidAuthority, GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid