Folytatódik a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 mobilok One UI 4 frissítése

0

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Samsung felfüggesztette két készüléke Android 12 (One UI 4) frissítését, mert annak telepítése után mindenféle problémákat tapasztaltak a felhasználók, sőt, akadt köztük olyan is, akinek használhatatlanná vált a mobilja. Ráadásul pont két presztízs telefonról van szó, a hajlítható képernyős Galaxy Z Fold 3 és Z Flip 3 modellekről. Szerencsére a probléma azóta megoldódott, ugyanis a koreai gyártó újraindította a két készülék frissítését.

Az új frissítés immáron a BUL4 buildszámot viseli, és állítólag a korábbi verziók összes hibájának javítását magában foglalja. A dél-koreai Samsung Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 felhasználók tehát ismét a legújabb build tesztelői lehetnek, és ha minden jól megy, a kiadás más régiókban is bevezetésre kerülhet.

Egyelőre nincs más teendőnk, mint figyelni a felhasználói visszajelzéseket, hogyan szuperál a One UI 4 legújabb verziója ezeken a hajlítható képernyős készülékeken.

Forrás: XDA via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid