Fotókon a Honor 50 széria tagjai

0

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor június 16-án bemutatják az immáron független Honor első zászlóshajó készülékeit, a Honor 50 sorozat tagjait. Ahogyan közeledik a bemutató napja, úgy lesz egyre több a kiszivárgott információ, amelyek sorát ezúttal némi képanyag gazdagítja. A Honor 50 modellek most valódinak látszó fotókon tűntek fel.

A képek alapján valahol egy Honor márkaboltban fényképezték le a hamarosan érkező csúcsmobilokat. A Weibón közzétett fotókon, ha minden igaz, a Honor 50 Pro és az alapmodell látható.

A képeken jól látható a készülékek dupla gyűrűs elrendezésű hátlapi kamerája, a felsőben egy, az alsóban pedig három modul foglal helyet. Hasonló a dizájn, mint a félig-meddig bemutatott Huawei P50 mobilok esetében.

Amit eddig a hivatalos promóciós fotók alapján tudunk, hogy az alap és a Pro modell belsejében Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, az elsődleges képrögzítő modul pedig 100 megapixeles lesz. Ezek mellett magas képfrissítést kínáló, 10 bites képernyőről és 100 wattos gyorstöltésről is szó esett már a Honor 50 készülékek kapcsán.

Apropó gyorstöltés, elvileg opció lehet egy 135 wattos adapter is, de ez nem feltétlenül jár majd a készülékek mellé, valószínűleg csak a legerősebb modell dobozába kerülhet be, de az is megtörténhet, hogy mindenképpen külön kell majd megvásárolni.

Ha csak a korábbi szóbeszédekre támaszkodunk, akkor az alapmodell a 66, a Pro változat pedig a 100 wattos töltést fogja támogatni, de állítólag lesz egy Pro Plus verzió is.

Az alap és a Pro kiadás Qualcomm Snapdragon 778G chippel, a Pro Plus változat Qualcomm Snapdragon 888 lapkával debütálhat, most viszont egy SE változatról is hallani, amihez Dimensity 900 lapkát jósolnak egyesek.

Igen valószínű, hogy az újdonságok Android 11 rendszert fognak futtatni.

A Honor 50 modellek mellett állítólag középkategóriás készülékek is bemutatásra kerülnek június 16-án, amelyek a Honor X20 sorozat tagjai lesznek, de nyilván a figyelmet elsősorban a zászlóshajó modellek fogják kapni.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid