Fotókon a keret nélküli kijelzős Xiaomi Mi5

0

Néhány felsőkategóriás mobilt után – Mi Note, Mi Note Pro, Mi4i – a Xiaomi még tartogat idénre 1-2 új zászlóshajót. Az eddigiek szerint a soron következő nagy dobás Mi5 névre fog hallgatni, aminek lesz egy nagyobb méretű társa is, Plus jelöléssel. Sok minden kiszivárgott már a készülékekről, de most állítólag valódi képeken is megcsodálhatjuk a kisebbik modellt.

A nemrég napvilágra került fotókon állítólag a Xiaomi soron következő üdvöskéje látható. A megszokott dizájnelemek mellett – kapacitív gombok, fém keret, Mi4-et idéző formaterv – azonban vannak lényeges újítások is, ilyen például a keret nélküli megjelenítő.

Xiaomi-Mi-5-allegedly-pictured-in-the-wild (1)

A specifikációkat illetően a következőkre lehet számítani a Mi5 kapcsán: Qualcomm Snapdragon 810-es processzor, 4 GB RAM, QHD kijelző és hátlapi ujjlenyomat-olvasó. A bemutató várható ideje augusztus 1-je, ekkor valószínűleg több újdonságot is leleplez majd a Xiaomi.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid