Fotókon pózol a Samsung Galaxy S22 Ultra

0

Kiszivárgott néhány friss fotó, amelyeken állítólag a Samsung Galaxy S22 Ultra látható. A képeken egy olyan készülék szerepel, ami erőteljesen a Galaxy Note modellekre hajaz, ráadásul még az S Pent is megkapta.

Egyre közelebb van a Samsung Galaxy S22 mobilok debütálása, így nyilván egyre sűrűbben jönnek a különböző szivárogtatások és pletykák a készülékekkel kapcsolatban. A Front Page Tech jóvoltából most olyan valódinak tűnő képek kerültek ki, amelyeken a Samsung Galaxy S22 Ultra (vagy a mobil egy prototípusa) látható. A készülék kialakítása igencsak hasonlít azokra a korábbi renderekre, amelyek legutóbb napvilágra kerültek.

Jól látható a képeken lévő okostelefon és a Samsung Galaxy Note 20 Ultra közötti hasonlóság. Az ívelt megjelenítő, maga a formaterv, és persze az S Pen is egyértelművé teszi, hogy a gyártó ezzel a modellel akarja kárpótolni azokat, akik visszasírják a Galaxy Note szériát.

Egyelőre nem tudhatjuk teljesen biztosan, hogy a végleges dizájn is ilyen lesz, de mindenképpen valami hasonlóra lehet számítani.

A Galaxy Note 20 Ultrához való hasonlóságon kívül nem igazán lehet azt mondani, hogy forradalmi újítások lesznek a készülék külalakjában, bár a hátlapi kamerák kialakítása mindenképpen változik.

A kamerakészlet viszont teljesen ugyanaz lehet, mint a Galaxy S21 Ultra esetében, ami egy 108 megapixeles elsődleges, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 10 megapixeles 3x telefotó, valamint egy szintén 10 megapixeles periszkópos modulból áll.

Az előlapi kamera továbbra is egy kivágásban foglal helyet, a felső keret alatt középre igazítva, a fülhallgató kimenet pedig nem fog visszatérni, vélhetően sokak bánatára.

Neked hogy tetszik a Galaxy S22 Ultra a képek alapján?

Forrás: AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid