Fotókon a Samsung Galaxy A82

0

Hamarosan debütálhat a Samsung Galaxy A82, amelynek elődjét a forgatható kamerája tette érdekessé, illetve különlegessé. A készülék most azért került újra a rivaldafénybe, mert napvilágra került néhány fotó, amelyek alapján úgy látszik, az új generáció esetében le kell mondanunk a spéci elő/hátlapi kameráról. Összességében viszont egy elég csinos, letisztult külsejű mobil érkezésére számíthatunk, még ha a dizájn kicsit hétköznapibb is lesz.

Elöljáróban még annyit megjegyeznénk, hogy a mobil bizonyos piacokon Samsung Galaxy Quantum 2 néven kerül majd forgalomba, így történik majd például Dél-Koreában is, ahol az SKT helyi szolgáltató exkluzív ajánlata lesz. Na de visszatérve azokra a bizonyos képekre: nemrégiben a kínaiak kedvenc közösségi oldalán, a Weibón tettek közzé néhány fotót, amiken állítólag a szóban forgó készülék pózol. Az egyik képen a mobil hátoldala látható egy téglalap alakú elrendezésbe foglalt tripla kamerás képrögzítő egységgel, a másikon pedig a frontoldal, amelyen jól látható a kijelzőn lévő kivágás, úgy látszik, ez fogja váltani a némiképp izgalmasabb forgatható kamerát.

Specifikációk szempontjából egyébként nagyon korrekt lesz a készülék, főleg egy Galaxy A szériás okostelefonhoz képest. A megjelenítő, ha minden igaz, 6,7 hüvelykes Super AMOLED konstrukció lesz, amelynek képfrissítési rátája 120 Hz, a kínált felbontás természetesen 1080p+, a maximális fényerő pedig állítólag 800 nit. Mozgó komponensek híján egyáltalán nem lesz probléma némi vízálló védelmet applikálni a készülék külső burkolatára, ami állítólag meg fog felelni az IP67 minősítésnek. A Samsung Galaxy A82 belsejében a számításokat egy Snapdragon 860 chipset végezheti, amely mellé állítólag 6 GB RAM és 128 GB bővíthető háttértár kerül a gyártás során.

A telefon elsődleges képrögzítő egysége egy 64 megapixeles, optikai képstabilizátorral kiegészített modul lesz, amely lényegében a Sony IMX686 érzékelőjére épül. A másik két hátlapi szenzor mibenlétéről egyelőre nem tudni semmit. A telefon energiaellátását egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja majd, ami támogatja a 25 wattos gyorstöltést, habár a telefon dobozában csak egy 15 wattos adapter lesz.

A mobil koreai plakátja, amelyen Samsung Galaxy Quantum 2 néven szerepel

Teljesen biztosan még nem lehet megmondani, hogy ez globális forgalomban is egy 5G kompatibilis mobil lesz-e, de nagy valószínűséggel erről van szó. A készülék, ha minden jól megy, akkor április 23-án debütál Dél-Koreában, ahol a Samsung a már említett helyi szolgáltatóval közösen fogja leleplezni. Hogy aztán globális forgalomba mikor kerül a Samsung Galaxy A82, azt egyelőre még pletykaszinten sem tudni.

Nektek tetszik ez a kicsit hagyományosabb formaterv, vagy azért hiányozni fog a korábbi generáció forgatható kamerája?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid