Ilyen lesz a Samsung Galaxy S21 FE

0

Már egy ideje lehet hallani arról, készül a Samsung Galaxy S21 FE, ami lényegében nem más lesz, mint a zászlóshajó modell olcsóbb változata, de azért még továbbra is prémium jellemzőkkel, akárcsak elődje, a népszerű S20 FE. Az okostelefon most azért került a hírekbe, mert az ismert szivárogtatónak, OnLeaks-nek köszönhetően napvilágra került róla néhány renderkép, meg néhány érdekesség.

A mobil kamerakiépítése hasonló lesz a Galaxy S21 mobilokéhoz, ám ezúttal a képrögzítő egységek körüli rész a hátlappal azonos színben fog pompázni, legalábbis a képek alapján. A szivárogtató szerint a készülék 155,7 x 74,5 x 7,9 mm-es dimenziókkal rendelkezik, de kameráknál egy picit vastagabb lesz, ott 9,3 mm-es a Galaxy S21 FE háza.

Ha összevetjük a többi Galaxy S21 készülékkel, akkor láthatjuk, hogy a Fan Edition egy lehelettel nagyobb lesz, mint az alapmodell. A telefon oldalsó kerete fémből készül, míg a hátlapot üveghatású műanyagból öntik majd.

Ha már itt tartunk, talán nem hátrányos újra venni, hogy milyen jellemzőket jósolnak a készüléknek. Az eddigiek alapján úgy tudjuk, hogy egy 6,4 hüvelykes lapos képernyővel debütál, ami természetesen egy AMOLED konstrukció lesz. A felső káva alatt középre igazítva találunk majd egy kivágást, itt foglal helyet az előlapi képrögzítő egység.

A hátlapi kamerakészlet kapcsán viszont arra lehet számítani, hogy a Galaxy S21 modellek 12 megapixeles elsődleges, 64 megapixeles telefotó és 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamerái helyett valamivel gyengébb fotó apparátust kapunk.

A mobil burkolata alatt várhatóan Qualcomm Snapdragon 888 lapkakészlet végzi majd a számításokat, bár nem kizárt, hogy hozzánk Exynos 2100 processzorral fut be az újdonság. A Samsung Galaxy S20 FE tavaly októberben debütált, de lehetséges, hogy az utód valamivel hamarabb érkezik, hiszen az alap S21 modellek is korábban jelentek meg a szokásosnál.

Forrás, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid