Fotókon a Sharp következő “keret nélküli” mobilja

0

A Sharp következő nagy dobása az Aquos S3 lesz, ami a vállalattól már megszokott módon keretektől szinte alig határolt megjelenítővel fog debütálni. A mobilról folyamatosan csorognak a tudnivalók, járt már több tanúsítványi eljáráson, valamint állandóan jönnek az újabbnál újabb pletykák. Valaki most kézbe fogta a készüléket, és lefotózta, a formatervben pedig egy ismerős, és sokak által vitatott elemre bukkanhatunk. 

Úgy látszik a japán gyártó az Apple iPhone X szigetecskéjéhez hasonló megoldást alkalmazna a szenzorok és az előlapi kamera pozicionálásához, viszont az almás gyártó üdvöskéjével ellentétben a hátlap egy ujjlenyomat-olvasóval dicsekedhet. Szintén a hátsó oldal ad otthont a telefon elsődleges kamerakészletének, ami a modern trendeknek megfelelően két szenzort állít a munka frontjára.

A készülék nem lesz egy felsőkategóriás csillagromboló, de azért szégyenkezni sem kell hála a Qualcomm Snapdragon 630 lapkakészletnek, a 4 vagy 6 GB RAM-nak, illetve a 64, illetve 128 GB-os háttértárnak. Bár kiszerelésből lesz többféle, azt egyöntetűen el tudjuk mondani a mobilokról, hogy mindegyiken Android 8.0 Oreo rendszer fog futni már a legelső bekapcsolás után. A megjelenítő egy termetesebb megoldás lesz a maga 5.99 colos képátlójával, és természetesen 18:9 képarányú, 2160×1080 felbontású LCD panelről van szó. Az imént emlegetett hátlapi kamera érzékelői 13 megapixelesek, míg az előlapra egy 16 megapixeles szenzort pakolt a gyártó. Az akkumulátor kapacitása várhatóan 3100 milliamperóra lesz.

A Sharp Aquos S3 készüléket valószínűleg az idei MWC-n mutatják be sok más érdekesség társaságában. Ráadásul a telefont állítólag nálunk Európában is forgalmazni fogják, a start valamikor április és június között lesz. Sajnos a lehetséges árakról nem tudni még semmit.

GSMArena 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid