Három új Huawei mobil bukkant fel képeken

0

A minap három vadonatúj Huawei okostelefon járt a kínai telekommunikációs hivatal munkatársainak kezei között, akiknek a feladata az, hogy elbírálják az adott készülék értékesítésre való alkalmasságát. Mindegyik telefon 18:9 képarányú megjelenítővel rendelkezik, a hátlapjuk fémből van, ráadásul duál kamerakészlettel látták el őket.

A TENAA munkásságának áldásos hozadéka az, hogy a telefonok bizonyos jellemzői napvilágra kerülnek miután a tanúsítvány eljárás lezajlott. Sajnos konkrét specifikációkkal nem tudunk szolgálni ebben az esetben, de arról van némi elképzelés, mely okostelefonokat láthatjuk itt. Az első kettő kódneve FLA-AL00, valamint FLA-TL10, ezek ketten a Huawei Nova 3 illetve a Huawei Nova 3 Plus lehetnek. Közös jellemzőjük az, hogy mind a kijelző felőli oldalon, mind a hátoldalon duál kamerákra bukkanni.

Végül a harmadik készülék az LDN-TL00 modellszámot viseli, ennek alapján lehet esetleg a Huawei Y5 2018-as változata. A telefon elsődleges képrögzítő apparátusa szintén két érzékelővel rendelkezik, ebben az esetben viszont az önfotózásra vágyóknak be kell érnie szimpla egyszenzoros előlapi megoldással.

Nem olyan régen szintén a kínai iroda oldalán egy igencsak hasonló Honor készülék tűnt fel (ami a Honor 7C lehrt), ám annak a mobilnak is csak a formatervét tudtuk megcsodálni, a hardveres jellemzőiről egyelőre semmi hír. Remélhetőleg hamarosan még többet tudunk meg a szóban forgó okostelefonokról.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid