Nagyon megosztóak lesznek a Huawei P20 modellek

0

A Huawei P20 Lite után a sima P20 és a P20 Plus dizájnja is kiszivárgott, és őszintén szólva nem vagyunk elragadtatva. Úgy néz ki, hogy az összes modell szigetesen kivágott kijelzőt kap.

A cikkben látható videók és képek a készülékek valódi méretei és dizájnja alapján készültek, azaz nagyon közel állnak a végleges kinézethet, de azért az apróbb részletekben még lehet eltérés. Nézzük milyen lehet a Huawei P20:

Képeken is mutatjuk:

A készüléknek alul vastagabb kávája van, és ide került az ujjlenyomat-olvasó is. Fent már vékonyabb a keret, és kapunk egy nem túl nagy, de azért jól látható szigetszerű kivágást a kamerának és az egyéb dolgoknak. A hátlapon pedig tripla kamera lesz, amit már eddig is tudtunk.

Huawei P20 Plus:

Képek:

A P20 Plus érdekessége, hogy ezen nem látszik ujjlenyomat-olvasó. A szenzor talán a kijelzőbe lesz építve, ami elég nagy szenzáció lenne, bár nem példa nélküli, hiszen a Vivo már adott ki egy ilyen telefont.

A kivágott kijelző ennél a készüléknél is jelen van, tehát a P20 Lite-tal együtt mindhárom P20-as modell ilyen megoldást kap. A képek alapján nekem személy szerint nem annyira jön be a dizájn, de várjuk meg az első sajtóképeket, azok talán valamivel mutatósabbak lesznek.

Forrás, Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid