Hatalmas tárhelyet és egy különleges funkciót kap az LG V30s

0

Legjobb tudomásunk szerint az LG egy ráncfelvarrt V30-cal készül az idei MWC kiállításra, bár ez még cseppet sem hivatalos információ. A koreai ETNews sajtóorgánum szerint a készülék neve LG V30s lesz, és méretes belső tárhelyet, valamint egy a fotózással, illetve a mesterséges intelligenciával kapcsolatos különlegességet fog kapni. 

Az LG nem aprózza el, hiszen az újított modellnek 256 GB-os lesz a háttértára, ami kétszerese az LG V30+ által kínáltnak, és nem mellesleg négyszerese az alapmodellének. A másik nagy újdonság a G Lens nevű funkció, ami lényegében nem más, mint a vállalat vizualitásra kiélezett mesterséges intelligencia applikációja.

A G Lens többek között képes arra, hogy ha valamit lefotózunk, akkor az adott tárgyról kikeres dolgokat az interneten, például árakat, és más hasonló információkat. Képes adott szöveg lefordítására, akárcsak a QuickTranslator alkalmazás, valamint helyalapú adatok közlését is biztosítja. A vonalkód, valamint a QR -kód olvasó már csak hab a képzeletbeli tortán. Az LG V30s várhatóan 920 dollár körüli áron kerülhet majd a boltok piacaira.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid