Fotón a Huawei P50, durván harsány színben pózol a telefon

0

Az élet nem egyszerű még az olyan gyártók számára sem, mint a Samsung, ami alkatrész-ellátási gondok miatt volt kénytelen elhalasztani a Galaxy S21 FE debütálását. Akkor mit mondjon a Huawei, amely nyögi a kereskedelmi tiltásokat, nem is csoda, hogy nem tudták eddig megjelentetni saját zászlóshajóikat, a P50 modelleket. A telefonok ennek ellenére meg fognak érkezni, ha minden igaz, akkor erre július végén kerülhet sor. Most egy valódi fotón csodálhatjuk meg a készüléket, már ha nem égeti ki a retinánkat annak harsány színezése.

Az Huawei P50 egy ilyen ragyogó, csillogó rózsaszín árnyalatban látható ezen a képen, és jól kivehető, hogyan fog festeni a telefon kamerájának kétkörös kialakítása.

A felső gyűrűben három érzékelő foglal helyet, alulra pedig a periszkópos kamerát fogják szerelni a kínai gyártó munkatársai. A fotón jól látható a Leica logója a P50 hátoldalán, ami azt jelenti, hogy a német cég partneri viszonya továbbra is él a Huaweijel, bár lehetséges, hogy ez lesz az utolsó együttműködésük.

Habár a Huawei P50 készülékek esetében nem kell lemondani a Leica optikáról, van valami, ami talán mégis felejtős lesz a új zászlóshajó készülékek kapcsán. Az 5G hálózatok támogatásáról van szó, legalábbis ezt állítják a bennfentesek különböző csatornákon. A szóbeszédek szerint a Qualcomm talán olyan Snapdragon 888 variánsokkal látja el a kínai gyártót, amelyekben LTE modem van az 5G modul helyett, ezeket a készülékek egy részébe szerelik, a többihez pedig a házon belül fejlesztett, 5 nanométeres Kirin 9000 chipsetet használják.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid