Kínában még prémiumabb lesz a Samsung Galaxy Z Fold 3

0

Hamarosan bemutatják a Samsung következő generációs hajlítható készülékeit, vagyis a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 mobilokat. Az előbbi egy kizárólag Kínában kapható prémium változatban is megjelenhet, amely azonos hardveres összetevőkkel, ám eltérő dizájnnal igyekszik vásárlásra csábítani a gyártó helyi rajongóit.

Az elmúlt két év során a Samsung a Galaxy Fold és a Galaxy Z Fold 2 készülékeket Samsung W20 és W21 néven dobta piacra Kínában. A friss értesülések szerint ugyanez lesz a szituáció a Galaxy Z Fold 3 esetében is, ami Samsung W22 5G-ként kerül majd forgalomba, SM-W2022 modellszámmal. Hardveres jellemzők terén nem lesz különbség, leszámítva azt, hogy a korábbi W-szériás modellekhez hasonlóan az újdonság is duál SIM támogatással érkezhet, a kínai piac igényeinek megfelelően. Specifikációkban tehát nem lesz eltérés, a formatervben viszont igen.

Samsung W21 5G

A Samsung W20 5G és a W21 5G is kizárólag szolgáltatói kínálatban volt elérhető, csupán a China Telecom előfizetői vásárolhatták meg ezeket a modelleket, úgy véljük, hasonlóan lesz a W22 esetében is. Az eddig értesülések alapján a készülék 512 GB háttértárral, valamit exkluzív színekkel és anyaghasználattal rendelkezhet.

A pletykafészkek a várható árazást nem részletezték, de mindenki arra számít, hogy az újdonság drágább lesz, mint a “normál” Samsung Galaxy Z Fold 3. Összehasonlítás gyanánt a tavalyi Samsung W21 5G 3000 dolláros, vagyis megközelítőleg 878 ezer forintos áron indított, míg egy sima Galaxy Z Fold 2 2000 dolláros, vagyis 585 ezer forintos áron került forgalomba. A Samsung valószínűleg a Z Fold 3 hivatalos augusztusi megjelenése után fogja leleplezni a W22 5G-t.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid