Friss képeken a Nothing Phone (2a)

0

Március 5-én debutál a Nothing Phone (2a), a brand első vérbeli középkategóriás készüléke, amely jellemzőit és árazását tekintve felkavarhatja a megfizethető okostelefonok piacát. A készülékről korábban már napvilágra került egy renderelt kép, amelyről kiderült, hogy hamis. Ám az Onleaks és SmartPrix jóvoltából közzétett friss képek valószínűleg már a valós formatervet tükrözik, ezeket vizsgáljuk meg az alábbiakban!

Az okostelefont sötétszürke árnyalatban ábrázolják a renderelt képek. A képanyag valódiságát az is megerősíti, hogy a kamera kialakítása megegyezik azzal, amit a telefon bejelentéséhez csatolt kedvcsináló plakáton láthattunk. A készülék is megkapja a drágább társait egyedivé tévő Glyph interfészt, amely a kamerasziget körül található, és három külön elemből áll. Az okostelefon alsó részén egy szalagkábelt is láthatunk tekeredni.

A Nothing Phone (2a) sík kialakítású keretén három fém gombra lehetünk figyelmesek, a jobb oldali a bekapcsoló, a bal oldali pedig a két hangerőszabályzó billentyű lehet. Az eddig kiszivárgott információk alapján az elsődleges hátlapi kamera egy 50 megapixeles Samsung ISOCELL S5KG9 modullal szerelt konstrukció lesz, amelyet egy szintén 50 megapixeles, ISOCELL JN1 szenzorral ellátott ultraszéles látószögű egység támogat.

Az előlapi kamera felbontása 32 megapixel lesz. Az okostelefont várhatóan egy 6,7 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED megjelenítővel szerelik majd fel, amely támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát. A készülék hardveres komponenseit egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor látja el a működéshez elengedhetetlen elektromosággal, a telepet legfeljebb 45 wattal lehet majd tölteni.

A mobil 190 grammot fog nyomni, dimenziói pedig 161,7 x 76,3 x 8,55 mm-esek lesznek. A Nothing már megerősítette, hogy a meghajtásról egy egyedi tervezésű MediaTek Dimensity 7200 Pro lapkakészlet fog gondoskodni, amelyet közösen fejlesztett Carl Pei cége és a tajvani félvezető-gyártó.

A lapka révén a készülék állítólag 18%-kal lesz gyorsabb, mint a Snapdragon 778G-vel szerelt Phone (1), miközben 16%-kal kevesebb energiát fogyaszt. A Dimensity 7200 Pro egy 4 nanométeres csíkszélességű hardver, amelyet a TSMC második generációs gyártási eljárásával állítanak elő.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid