Friss Xiaomi Mi MIX 4 infók érkeztek – 90 Hz és “vízesés” kijelző?

0

Újabb értesülések érkeztek a Xiaomi Mi MIX 4-ről, ami valószínűleg a gyártó legjobban várt telefonja jelenleg. A bemutató még ebben a hónapban megtörténhet, nézzük, miket pletykálnak a mobilról!

A korábbi Mi MIX 4 híreinket itt találod, most csak azokat az infókat vesszük sorra, amelyek nemrég kerültek napvilágra. Az egyik érdekes újítás a 90 Hz-es kijelző lehet, ami egyelőre elég kevés mobilban található meg. Szinte minden telefonban 60 Hz-es panel van, és az ennél nagyobb képfrissítéssel folyamatosabb képet kapunk.

Arról is szó esett, hogy a Xiaomi is megpróbálkozhat az extrém módon hajlított “vízesés” kijelzővel, ami hasonló lesz ahhoz, amivel az Oppo, a Vivo és Huawei készül. Ez olyasmi, mint a Samsung “edge” megjelenítője, azzal a különbséggel, hogy szinte derékszögig történik a hajlítás. Persze ezt még egyáltalán nem érdemes biztosra venni a Mi MIX 4 esetében, elég megosztó lenne egy ilyen megoldás, sokak szerint praktikusabb a normál, egyenes képernyő.

A Vivo NEX 3 “vízesés” kijelzője

A hátlapi kamerával kapcsolatban 100 megapixelt emlegetnek, ami minden bizonnyal csak kerekítés, valószínűleg a Samsung új, 108 MP-es egységével érkezik a Mi MIX 4. Az előlapi kamera pedig állítólag egy pop-up megoldás lesz, vagyis a Xiaomi lecserélheti a korábbi “slider” mechanizmust.

A töltéssel kapcsolatban kaptunk még némi infót, vezetékkel állítólag 40W-ot támogat majd a Xiaomi Mi MIX 4, vezeték nélkül pedig 30W-ot. Az utóbbi technológiát épp a napokban mutatta be a gyártó, elég ígéretesnek tűnik.

Végül fontos kiemelni, hogy mindez egyelőre csak pletyka, biztosat majd csak a bemutató után fogunk tudni mondani, ami állítólag szeptember 24-én lesz, de még ezt sem jelentették be.

Via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid