Itt az új FUSE Neo okosóra – Magyar menü és vízálló kivitel!

0

Új okosóra jelent meg Magyarországon, a FUSE Neo, ami egy divatos, cserélhető szíjas, vízálló kütyü magyar menüvel és megfizethető árcédulával. Nézzük, mit kell tudni róla!

A FUSE Neo okosóra egy egész vékony, minőségi fémházat kapott, a megjelenítésért pedig egy 1,3 colos, teljesen kerek IPS érintőkijelző felel állítható fényerővel. Többféle órakinézet beállítható, vannak elegánsabb és sportosabb verziók is, és ha akarjuk, akkor a karunk felemelésére bekapcsol a kijelző, így nem kell a gombokat használnunk.

Az óra az IP68-as tanúsítvány szerint vízálló, és nagy előnye még a cserélhető szíj. Többféle szíjjal is kérhető egyébként, és most választható hozzá egy ajándék második szíj, de ne szaladjunk ennyire előre.

Funkciók terén a szokásos dolgokat kapjuk, kijelzi többek között a telefonunk értesítéseit, így nem kell mindig elővenni a készüléket a zsebünkből, ráadásul a hangszóró és a mikrofon révén akár telefonálni is lehet vele. Ilyenkor az óra kihangosítóként működik a mobilunk mellett, indíthatunk róla hívásokat, és fogadhatunk is, de saját SIM foglalatot nem kapott a kütyü.

A sportosabb életmód kedvelőire is gondoltak az órát megalkotó szakemberek, van többek között  lépésszámláló, futás mód, mozgásemlékeztető, valamint pulzusmérő is.

A FUSE Neo nagy előnye még, hogy nem csak Android mobilokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis. A már említett dolgok mellett lehet vele vezérelni a telefon zenelejátszóját, ráadásul ehhez van egy gyorsgomb oldalt, így bármikor azonnal előhívható a funkció. Emellett a kamerát is el lehet vele sütni távolról, és olyan funkciókat is kapunk még, mint a telefonkönyv, a naptár, az ébresztő, a számológép vagy éppen a stopper. Az akkumulátor kapacitása 300 mAh, és egy praktikus mágneses csatlakozó segítségével tudjuk tölteni.

A kütyü csak most jelent meg magyar menüs verzióban, és jelenleg akciós áron lehet megvásárolni, így 41.990 Ft helyett most 37.990 Ft-ba kerül a DroidVilág oldalán. A szállítás ingyenes, van rá 1 év teljes körű magyarországi garancia, és ajándékok is járnak hozzá: választhatsz egy második szíjat (egész jók vannak), illetve üvegfóliát is adnak mellé. További részletek és vásárlás az alábbi linken:

 

További akciós okosórákat itt találsz, van több magyar menüs típus, és SIM kártyásak is:

 

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid