Megjelent a Fuse Pro okosóra: magyar menü, SIM foglalat és GPS

0

Egy új, szinte egyedülálló okosóra jelent meg Magyarországon, a Fuse Pro, ami olyan funkciókat és jellemzőket egyesít, amelyek nagyon ritkán találhatók meg egyetlen készülékben: magyar menüt, SIM kártya foglalatot, GPS-t, és még alapszintű vízállóságot is kapunk!

Külső

A Fuse Pro egy minőség kivitelű okosóra két gombbal, valamint egy 1,3 colos, teljesen kerek IPS érintőkijelzővel. A külső borítás az IP67-es tanúsítvány szerint áll ellen az elemeknek, ami azt jelenti, hogy simán kibír egy kis esőt vagy fröccsenő vizet.

Az óra szíja cserélhető, választhatunk fekete, kék vagy zöld színűt hozzá. A gyári szilikon szíjak mellett ráadásul most egy komolyabb, fém vagy bőr szíjat is adnak a készülékhez ajándékba (ez is választható).

Jó hír, hogy többféle óralap is elérhető, amik ráadásul elég jól néznek ki, és azt is beállíthatjuk, hogy automatikusan felvillanjon a kijelző a karunk felemelésére.

Az órát természetesen mikrofonnal is hangszóróval is ellátták, ezek elengedhetetlenek a telefonáláshoz, és van rajta egy gumi zárósapkával védett Nano SIM kártya foglalat is.

Funkciók

Mivel az okosóra fogad SIM kártyát, így akár teljesen önállóan is használható telefonálásra. Indíthatunk és fogadhatunk hívásokat, van hívásnapló, és a telefonkönyvet is megjeleníti.

A Fuse Pro okosóra kompatibilis Android és iOS telefonokkal is, és csatlakozás után megjeleníti az értesítéseket, lehet szinkronizálni az aktivitás adatokat, illetve a kihangosítás is működik.

A szokásos aktivitásmérés mellett az óra többféle beépített sportmóddal is rendelkezik (beltéri futás, kültéri futás, kerékpár, túra). A Fuse Pro teljesen önállóan alkalmas a megtett útvonal követésére és mentésére edzés közben, köszönhetően a beépített GPS+GLONASS rendszernek, ami gyorsan megtalálja a pozíciót. Így ráadásul a távolságot is sokkal pontosabban tudja mérni más készülékeknél, a barométer pedig segít megbecsülni a magasságot, illetve a szintemelkedést.

A pulzusmérő már szinte alap egy ilyen óránál, a fejlett optikai szenzorral lehet egyéni méréseket végezni, illetve beállítható egésznapos automatikus figyelés is.

Az említetteken kívül még egy rakat egyéb funkciót is kapunk, van például stopper és időzítő, beépített légzési gyakorlat, ülő életmód figyelmeztetés, illetve vezérelhető vele a telefonunk zenelejátszója és kamerája.

Töltés, üzemidő

A készülék belsejében egy 320 mAh-s akkumulátor található, amivel a tudásához képest egész korrekt, akár 3-4 napos üzemidőre is képes, a készenléti idő pedig olyan 5-7 nap átlagosan.

A töltés kényelmesen, egy csíptetős csatlakozóval történik, ami erősen tart.

Ár és vásárlás

A Fuse Pro okosóra teljesen magyar nyelvű menüvel érkezik, és már rendelhető is a hazai forgalmazó, a DroidVilág weboldalán ingyenes szállítással és 1 év teljes körű hazai garanciával. Most ajándék üvegfólia és egy extra prémium szíj is jár hozzá 8 ezer Ft értékben.

További részletek és rendelés az alábbi linken:

 

 

Forrás: DroidVilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid