Megérkezett a G4 Pro okosóra magyar menüvel

1

Bemutatkozott a népszerű G3 Pro okosóra utódja, a G4 Pro, amely változatlanul kedvező árat kapott, és végre magyar menüvel érkezik.

A G4 Pro egy könnyű, kompakt kütyü teljesen kerek IPS kijelzővel, fémházzal és kényelmes, cserélhető szilikon szíjjal. Az okosóra egyik nagy újítása a hazai forgalmazó által elkészített magyar nyelvű menü, ami nagyban megkönnyíti a használatot az angolul nem tudók számára. Az alábbi videón működés közben is megnézheted az eszközt:

Egy SIM kártyás okosóráról van szó egyébként, ami akár egy telefont is képes kiváltani. Önállóan alkalmas hívások indítására és fogadására, kezeli az SMS-eket, és hívásnapló, illetve telefonkönyv is van benne.

Persze SIM kártya nélkül is remekül használható az okosóra, hiszen Bluetoothon keresztül összekapcsolható Androidot vagy iOS-t futtató készülékekkel. Ilyenkor az óra jelez az értesítéseknél, illetve kihangosítóként is szolgál. Telefonhoz kapcsolva is tudunk vele hívásokat fogadni és indítani is.

A G4 Pro egyik igen hasznos funkciója, hogy vezérelhető vele a mobilunk zenelejátszója és kamerája, azaz nem kell elővenni a telefont zenehallgatás közben, ha számot akarunk váltani, és távolról is elsüthető vele a kamera, így senkinek sem kell lemaradnia a csoportképekről.

Bár nem ez az óra fő erőssége, de azért a fitnesz funkciók sem maradtak ki. Számolja például a lépéseket, az elégetett kalóriákat, és pulzusmérő is van benne. Ezek mellett kapunk még pár alapfunkciót, mint a számológép, az ébresztő vagy a naptár.

A magyar menüs G4 Pro okosóra 34.990 Ft-os áron rendelhető meg a Droidvilág weboldalán ingyenes szállítással és 1 év teljes körű magyarországi garanciával. Az óra hazai készletről érkezik, 1-2 nap a szállítási idő, és ajándék extra szíjat is kapsz hozzá.

forrás: Droidvilág

Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid